Astrologische consulten: aan de hand van je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd maak ik een geboortehoroscoop van je waarin, naast de psychologische astrologie, ook veel nadruk gelegd wordt op de spirituele punten. Levensdoel, intuïtieve wijsheid etc.

Kosten van een geboortehoroscoop zijn: € 140.

Je krijgt de horoscoop geheel uitgewerkt in een map mee. De duiding zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. Wat ik nodig heb zijn je:

Geboortedatum

Geboorteplaats

Exacte geboortetijd

 

Voor kinderen maak ik ook een geboortehoroscoop waarbij ik vooral uit ga van de behoeften van het kind. Wat heeft een kind nodig om zich goed neer te kunnen zetten in de wereld en wat maakt een kind gelukkig? 

 

Nadat je een geboortehoroscoop hebt laten maken kun je ook een Solaar laten maken.

Wat is een Solaar?

Een keer per jaar komt de Zon aan de hemel weer op de plek terug die hij in je geboortehoroscoop inneemt.  Dat moment noem je een Solaar.  Deze horoscoop vertelt veel over de tendensen van het komende jaar, tot de volgende Solaar begint.

Wat is onder andere dit jaar de rode draad in je leven, waar kun je je profileren? Waar vinden emotionele veranderingen plaats?

De Solaar loopt dus van verjaardag tot verjaardag. Leuk om jezelf cadeau te doen of om een ander cadeau te geven voor zijn of haar verjaardag. Je krijgt de Solaar uitgewerkt in een map mee, nadat ik je een duiding heb gegeven van ongeveer een uur. 

Kosten van een Solaar zijn: € 69.

Wat ik nodig heb zijn je:

Geboortedatum

Geboorteplaats

Exacte geboortetijd

Je huidige woonplaats.

 

De kosten van een geboortehoroscoop en een Solaar zijn € 180.

 

Astrologisch consult

Zit je in een lastige periode in je leven, weet je niet welke richting op te gaan dan is het ook mogelijk een

astrologisch consult bij mij te boeken om te kijken waar je momenteel staat in het leven. 

Welke processen ga je aan? Hoe kan je op een goede manier hierdoor heen komen.

De kosten zijn € 45 per uur.

 

De Zwarte Maan in de horoscoop.

 

De Zwarte Maan is een punt in de horoscoop dat je intuïtieve wijsheid aangeeft. Dus de wijsheid waarmee je als ziel, met al je ervaringen uit vorige levens, op deze wereld komt. Deze wijsheid wil je graag gaan neerzetten in dit leven. Voor iedereen is deze intuïtieve wijsheid anders. Dat is afhankelijk van in welk huis de Zwarte Maan staat en wat voor contacten zij maakt met andere planeten en punten in de horoscoop.

Op het punt waar de Zwarte Maan staat weet je als geen ander hoe het moet op dat gebied. Bijvoorbeeld als iemand de Zwarte Maan in het derde huis, het communicatiehuis, heeft staan weet hij of zij als geen ander hoe werkelijke communicatie hoort te zijn.

Het pijnlijke van de Zwarte Maan is dat die energie in het begin van je leven altijd geweigerd gaat worden. Je kunt als klein kind die energie en wijsheid nog niet neerzetten in de wereld. De omgeving weet daar niet mee om te gaan of je wordt in een gezin geboren waar totaal anders gedacht wordt over bepaalde zaken. Je gaat je aanpassen en het leven leiden wat van je verwacht wordt. De wijsheid blijft natuurlijk aanwezig en later in je leven, na allerlei hoogte- en dieptepunten ga je weer die intuïtieve wijsheid naar buiten laten komen. Dat gaat dan je talent, je kwaliteit worden.

Het belangrijk om bij kinderen er voor te zorgen dat die Zwarte Maanpoort zo lang mogelijk open blijft en dat hij langzaam sluit. Op die manier is het trauma en het aanpassen het minst pijnlijk.

De Zwarte Maan valt onder de spirituele astrologie en zelf vind ik dit punt, samen met de noordelijke Maansknoop (je levensdoel) en het Plutoproces, het meest boeiende van de horoscoop.