Privacy Verklaring

 

Omdat je vertrouwen stelt in mijn dienstverlening zie ik het als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy goed te beschermen. Dit privacy beleid is van toepassing op alle diensten van Linda Dijkstra. Oberon Personal Healing is een eenmansbedrijf in Pijnacker. Oberon Personal Healing geeft healingen en horoscoopduidingen. Linda Dijkstra respecteert de privacy van al haar cliënten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Werkzaamheden

 

Wanneer je door mij begeleid wordt, heb ik meerdere persoonsgegevens van jou nodig voor het maken van een horoscoop, of voor het maken van een offerte of factuur. Hierbij kun je denken aan Naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, -tijd en -plaats.  Alle persoonlijke gegevens worden alleen met toestemming van de cliënt gebruikt om deze zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en voor de facturering van de afgenomen dienst(en). De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde pc.

 

Doeleinden

De informatie die ik verzamel gebruik ik niet voor andere doeleinden dan begeleiding of het onderhouden van contacten, tenzij ik van tevoren hiervoor toestemming heb gekregen.

 

Bewaartermijn persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de doeleinden die in deze privacyverklaring zijn genoemd.  Bepaalde gegevens kunnen langer bewaard worden in verband met de wettelijke (fiscale) bewaarplicht.

 

Websites

Oberon Personal Healing maakt gebruik van het volgende URL websiteadres: oberonpersonalhealing.nl. Oberon Personal Healing maakt geen gebruik van cookies en verzamelt geen informatie d.m.v. reacties. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. Oberon Personal Healing maakt geen gebruik van de Gravatar service en geregistreerde gebruikers kunnen geen afbeeldingen naar de site uploaden.

 

Derden

De persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden.  

 

Inzage

Je hebt te allen tijde het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te wijzigen. Daarnaast heb je het recht om jouw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking ervan en heb je het recht op gegevens overdraagbaarheid. Je kunt hiervoor een verzoek per e-mail naar mij sturen via

info@oberon-new-age.com. Ik zal zo snel mogelijk reageren, uiterlijk binnen vier weken.