Consult magnetiseren: bij het magnetiseren maak ik gebruik van de gave die ik mijn hele leven al heb. Intuïtief voel ik waar ik met mijn handen naar toe moet gaan. Elke behandeling zal ook anders zijn. Meestal zul je een aangename warmte en rust ervaren. Ik maak bij het magnetiseren ook gebruik van etherische oliën en edelstenen.

Het magnetiseren vindt liggend plaats. Het is hierbij niet nodig kledingstukken uit te trekken.

Kosten: € 45 per behandeling

 

 

Astrologie: aan de hand van je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd maak ik een geboortehoroscoop van je waarin, naast de psychologische astrologie, ook veel nadruk gelegd wordt op de spirituele punten. Levensdoel, intuïtieve wijsheid etc.

Kosten van een geboortehoroscoop zijn: € 140.

Je krijgt de horoscoop geheel uitgewerkt in een map mee. De duiding zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. Wat ik nodig heb zijn je:

Geboortedatum

Geboorteplaats

Exacte geboortetijd

 

Voor kinderen maak ik ook een geboortehoroscoop waarbij ik vooral uit ga van de behoeften van het kind. Wat heeft een kind nodig om zich goed neer te kunnen zetten in de wereld en wat maakt een kind gelukkig? 

 

Nadat je een geboortehoroscoop hebt laten maken kun je ook een Solaar laten maken.

Wat is een Solaar?

Een keer per jaar komt de Zon aan de hemel weer op de plek terug die hij in je geboortehoroscoop inneemt.  Dat moment noem je een Solaar.  Deze horoscoop vertelt veel over de tendensen van het komende jaar, tot de volgende Solaar begint.

Wat is onder andere dit jaar de rode draad in je leven, waar kun je je profileren? Waar vinden emotionele veranderingen plaats?

De Solaar loopt dus van verjaardag tot verjaardag. Leuk om jezelf cadeau te doen of om een ander cadeau te geven voor zijn of haar verjaardag. Je krijgt de Solaar uitgewerkt in een map mee, nadat ik je een duiding heb gegeven van ongeveer een uur. 

Kosten van een Solaar zijn: € 69.

 

Wat ik nodig heb zijn je:

Geboortedatum

Geboorteplaats

Exacte geboortetijd

Je huidige woonplaats.

De kosten van een geboortehoroscoop en een Solaar zijn € 180.

 

Astrologisch consult

Zit je in een lastige periode in je leven, weet je niet welke richting op te gaan dan is het ook mogelijk een

astrologisch consult bij mij te boeken om te kijken waar je momenteel staat in het leven. 

Welke processen ga je aan? Hoe kan je op een goede manier hierdoor heen komen.

De kosten zijn € 45 per uur.