Ik ben Linda Dijkstra en ik ben geboren in 1955 in Amsterdam. Getrouwd met Gerard en moeder van één dochter en twee zoons en grootmoeder van 4 kleindochters.

In 1973 ben ik in het prachtige oude OLVG ziekenhuis in Amsterdam gestart met de Verpleegkunde A opleiding. Inmiddels zijn die mooie, monumentale zalen afgebroken.

Doordat mijn vriend in Delft ging studeren ben ik overgestapt naar het Oude- en Nieuwe Gasthuis in Delft en heb daar mijn opleiding afgemaakt in 1977. Na mijn Verpleegkundige A opleiding heb ik de Kadercursus gevolgd op de Haagse Hogeschool. Daarna heb ik in verschillende instellingen gewerkt.

Mijn laatste baan als verpleegkundige was in 1986. Ik werkte in de terminale avondzorg in de wijk in Rijswijk.

 

In die tijd voelde ik al dat ik niet om mijn paranormale gave heen kon en werd mijn pad duidelijk. Ik heb mij toen aangemeld bij de Nederlandse Vereniging voor Geestelijke en Natuurgeneeswijzen in Amsterdam. Ik werd gelukkig meteen aangenomen na uitvoerig getest te zijn op mijn magnetische kracht. Het advies was: “Zet die Leeuwen-power nou maar aan de kant en werk puur met de kosmische energie”.

 

Vele opleidingen volgden bij de NVGN en na 7 jaar werd ik, na veel verklaringen van cliënten dat zij door mijn magnetiseren af waren van hun klachten, erkend genezer bij NVGN.

In de tussentijd heb ik de nodige opleidingen en cursussen gedaan waaronder Touch for Health, Bachremedies, Edelstenen, NLP, orthomoleculaire voedingsleer.

Tevens heb ik een opleiding tot Meditatiedocent gevolgd.

Later ben ik uit de NVGN gestapt omdat ik mij zeer beperkt voelde door deze organisatie. Overigens wel hele fijne jaren daar gehad.

 

Na vele jaren een drukke praktijk gevoerd hebben, eerst op zolder in Koningshof in Pijnacker daarna op de Duikersloot eveneens in Pijnacker, bekroop mij het gevoel dat ik toch meer wilde dan alleen een praktijk voeren. En ik besloot in 2001 de winkel Oberon New Age te openen in de Stationsstraat in Pijnacker.

In die tijd ben ik ook een Astrologische opleiding gaan volgen.

Ik heb 17 jaar deze winkel gerund, met ups en downs, zoals iedere ondernemer meemaakt. Uiteindelijk was het een goed lopende winkel.

Na 17 jaar was het echter voor mij tijd, je wordt er niet jonger op, om andere plannen te gaan maken.

Ik ben toen terug naar de Duikersloot gegaan door Oberon Crystal Energy op te richten in mijn voormalige praktijkruimte, waarin ik Edelsteen/Verkoopdagen gaf, cursussen en workshops.

In 2022 heb ik ook deze fase van mijn leven achter mij gelaten en heb ik Oberon Personal Healing opgericht. In deze praktijk gebruik ik alle kennis en ervaring die ik heb voor één op één consulten.